v.17 (fusk på en dag 15+6)

Här kommer den utlovade bilder fettobilden. Ser mindre ut på bilderna än vad jag känner mig, men det är klart, i ett par mammabrallor och med massa gott i magen, ser ju alla gravida ut :)
Det sitter många "kilon" på RYGGEN/svanken av någon konstig anledning(?).. Känner mig helt breeed..
Jaja, ingen idé att spekulera i kilon och hurvida jag ser tjock ut eller inte, kan ju inte göra så mycket åt det ändå, vad jag har förstått ;) Värre kommer det att bli, bara å ta...

Rörelsena blir allt tydligare och lättare att känna nu. Det simmar och puffar, speciellt när man lutar sig framåt känns det extra tydligt.. På morgonen när pinkeblåsan är full, är magen stenhård och sparkarna känns tydligt (in ifrån) till och med när jag ligger på rygg. Stellan är sur, för att inte han får känna..

Snacka bebissjuk jag blev så fort Skruttan Lindhblad kom till världen.. Började drömma drömmar om att jag hade fött barn på finlandsfärjan, och plöjde mig fram bland alla fyllon och hissköer, helt desperat, letandes efter hytt nr1, där BBavdelningen var, och min bebis låg.. Helt galet, haha..
Härligt iaf att man får åka till familjen Lindhblad när man får bebislängtan, för där har dom världens minsta lilla skrutta som luktar sååå gott i sina för stora kläder.. Älsklingsbebis..


För övrigt så vankas flytten inom kort(?).. Huset är tömt och tanta har flyttat ut för 3 dagar sedan, men ändå får vi inte nyckeln tidigare, för det står lite skit och sånt där som ska till tippen.. Det kan tänkas ta två-tre dagar att köra bort det där, hahaha.. Snacka att man är ivrig och frustrerad :D :D

 


Kommentarer
Postat av: Linda O

Men shit vilken belly du har redan!! Och det är ju bara en bebismage ju, så sluta snacka blaj ;)

Nej, dags för en fika snart... Jag bjuder in mig själv när ni har kommit iordning i huset! =D

Kram kram

2010-01-28 @ 15:16:36
Postat av: mummi mello

JÄTTEFIIIN,mummu vill också känna när det sparkar,så jag förstår Stellan..

2010-01-28 @ 17:44:27
Postat av: Ida Maajaakkola

Åh fin! :)

2010-01-31 @ 21:23:25
Postat av: Anonym

Ack så fin du är Fia! Man ska vara FET som gravid så prata inte strunt om kilon hit och dit... Kom igen om ungefär 10 v då är det inte nice längre!

Kramis!

2010-02-02 @ 22:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0