v.34

"Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra." - IN MY ASS, HELLER, säger jag bara.
Är glad om jag kommer upp från soffan utan att dö på vägen. Toastolen känns som den sitter nere i golvet, så en vacker dag här, kommer den förmodligen att braka när jag slänger mig hejdlöst ner på den. (Går ju på toa ett ett par ggr per dygn, så oddsen är ju fina..)


Var hos bm idag, "Det blir nog en stor bebis" log hon. -VADÅ STOR? Jag vill ha en LITEN bebis!? ;D
"Jävla mummu, (min mummu, alltså) kommer att ha rätt", var det första jag tänkte, för det var det första hon sa när hon såg KUB-ultraljudsbilderna (från v.14), att det var en "stor pojke" där i.. hrm..
Min LILLA bebis har för övrigt legat med huvudet nedåt sedan typ v18, och har inte ens tenderat till att försöka röra sig eller vända sig åt något annat håll, utan ligger där snällt och någorlunda stilla. Inbillar mig att det kommer ut en dundersnäll och lugn bebis. -Ja tack!

Har haft huvudvärk i över en vecka nu, och jag som aldrig äter alvedon går nu på vad man skulle kunna kalla "paracetamol-kur", med en standard på två 1000mg alvedon per dag. Lovely. Men huvudvärken släpper ta-mig-fan inte ändå. Underligt.
Fick också nån svacka inne på MAXI idag när jag handlade, och gick omkring bland frysdiskarna och såg, helt plötsligt liksom ingenting, fast allting samtidigt. Prisskyltarna snurrade, folk pratade runt omkring mig. Läpparna var helt bortdomnade och benen lydde mig inte. Lyckades ta mig bort till godishyllorna för att leta efter Dextrosol, men icke. Tränger mig före i kön och frågar artigt kassörskan vart jag hittar "Däschtroschool". Stapplar bort och börjar knapra redan borta i hyllorna. Det var väl något typ blodsockerfall eller liknande, för det gick över när jag kommit ut ur affären, men det var fan läbbigt, har aldrig haft så förut.


Har fotograferat mina härliga fötter, dom är så vackra nu för tiden att jag tänkte att det MÅSTE ju dokumenteras. Det är ju groteskt. Känns som att man har limmat på vattenballonger på ovansidan fötterna, som dallrar när man går, och håller på att sprängas när man lägger tyngden på. Uppdatering med bilder på både tjocka magar o fötter kommer ikväll..

Det var väl det. Lite klagomusik från en höggravid i sommarvärmen.

Kommentarer
Postat av: mummu mellu

Ja, nu kan jag ju inte låta dig åka å handla själv mer,jag ska vara limmad i röva på dig hädanefter,de e bara å stå ut.

2010-06-03 @ 19:54:00
Postat av: Linda O

Men lilla (läs stora) vän..

Hur ska du stå ut ända tills juli? Nej, det kommer varken du eller bebis göra tror jag!! Du ska se att han tycker det är fööör trångt därinne ;)

Jag kunde inte se ditt mms idag =( Gick inte att ta emot står det bara.. SUCK!!!

Men du, jag tar med kameran på tisdag!

Kraaaam pårä <3

2010-06-03 @ 20:25:12
Postat av: sofie

De går snart över=)blink blink=) nej ja fattar hur jävla tungt de e ...bara ett år sen ja hade desamma....fy o blä..men fort HON kommer ut då du...du kommer inte fatta hur snabbt du blir dig själv igen=) kämpa på=)pussss

2010-06-03 @ 21:51:25
URL: http://mammatillalice.blogg.se/
Postat av: Anna

Bara 3 veckor kvar nu.. MAX!

2010-06-07 @ 10:24:48
Postat av: fia

haha, vänt ni bara.. ska knipa inne den här ungen till augusti ska ni se.. :/

2010-06-07 @ 10:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0