v. 22+5

Skyller ett par veckors försening på att lillasyrrans kamera saknar sladd, så jag får inte in några bilder (óch det är ju faktiskt Det som är av intresse nu) Jag ska fixa bilder! (Och Linda ska fixa Snygga magbilder!)

Första sparkarna som kändes utåt kändes (förutom jag själv då förstås) av Mummi-Mellu i ca v.21, Stellan kände samma kväll.. Mycket otydliga sparkar var det dock då.. Jag har ju kännt simningar och sparkar i många veckor nu, men nu är dom riktigt tydliga och förmodligen också synliga utifrån.. Sparkar oftare nu också, och blir det minsta lilla trångt så protesteras det direkt..


Man känner också vilket läge bebisen har, vart skallen är och vart rumpan är (ibland).. Det blir ibland så verkligt, när man verkligen känner att den ligger där inne.. (I övrigt så är det inte ett dugg verkligt faktiskt..)

Vågar inte ens säga hur mycket jag har gått upp hittills, för det är bara att beklaga. Inte för att jag får någon skarpare diciplin av det..
Kollade på bilder från v.8, och det är ju skrattretande.. Då tyckte jag att det var lite pinsamt att lägga ut den bilden, för jag var ju lite tjock där. HERRE GUD, vilken skev självbild man har.. Jag var ju tilloch med smal i v.17, hahaha...


Bebisrummet fungerar som förvaringsrum för allt skit för tillfället, och vi har inte handlat en enda pryl. Vi var inne på babyproffsen här om veckan, bara för att kika lite, men det kändes helt pinsamt att gå där och kolla vagnar. Jag hade liskom inget där att göra. Faktum är att jag till och med tycker att det är lite pinsamt att gå på mammaavdelningen och handla kläder, haha.. Känns som att det "är för tidigt" att hålla på o fjanta, haha..
 Mummi där emot har ju handlat på sig grejer, såklart. Lite pojk, men mest rosa faktiskt. Snopet sen liksom, när hon har en snopp, hehe.

Nåja. Bebis är ca 30cm lång nu, man mäter från huvud till fötter. Väger ca 600gram, stor bebis nu. Helt galet. Kollade på riskförlossningar med sofie för någon vecka sen, och det var en som födde i v.24. Snacka olika reaktioner, haha. Hon som har fött normalstora barn och har gått normallång tid med dom i magen, tyckte att den för tidigt födda bebisen var läskigt liten och såg läbbig ut, medan jag, som inte har fått några barn än, och nästan är i v.24 hade svårt att fatta att bebisen var så stooor och välutvecklad..


Kommentarer
Postat av: Linda

Ja, när ska vi ta det där med bilderna?? Måste ju se till att Stellan också är med ;)

2010-03-21 @ 17:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0