v.32


   Bm idag igen. Har en blodtrycksmanschett hemma som jag använt när fötterna svullnat upp osv. Har mätt typ varannan- tredje dag för att ha koll, och nevösa mamma kom också hit med en automatisk mätare som man sätter runt handleden. Såna är inte alls att lita på, utan kör med gamla hederliga metoden.. Hur som helst, så har mina egna mätningar visat ca 130-140/85-95, (den automatiska visar 140/100).. Det är ju ett högt tryck, men jag sa inte till bm att jag mätt själv hemma, utan sa bara att jag känner att trycket gått upp, för jag blir flåsig och trött av minsta lilla, och så ser jag stjärnor lite då och då. (så var det sist när trycket gick upp lite)
Men mätningen hos henne visade tydligen 132/75 eller vad det var(?) Det där 132 förstår jag ju då inte hur hon får till eftersom det är en manuell mätare, men hur som helst, undrar om hon kan mäta fel? Eller om jag mäter fel, eller om trycket ändras så drastiskt?
Hur som helst, så mår jag ju bra, och stickan visar ju inget, tyckte bara det var så konstigt att vi får så himla olika värden.. Hur som helst, allt var lugnt idag, måttet är på 32,5..
Vi började prata lite bedövning och sådär, får se vad jag kommer fram till :S Vill nog prova så långt det går utan, bara för att känna, men jag hinner nog ångra mig tills jag åker in med värkar, hahaha..

Kommentarer
Postat av: sofie

du hinner garanterat ändra dig=) första riktiga värken sen ger du upp hahahah...skohja bara du klarar många långa värkar utan=)pussss

2010-05-25 @ 14:44:38
URL: http://mammatillalice.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag tror ju faktiskt att du fixar det utan något alls! Blir nog mer förvånad OM du väljer smärtlindring..

2010-05-26 @ 09:53:09
Postat av: mummu mellu

å jag hoppas att hon tar all hjälp hon kan få,men Fia är känd för "kan själv" men då hejjar jag på som alltid..

2010-05-27 @ 19:20:11
Postat av: Annso

Fia om jag klarade både Melwin & Elliot UTAN ngn smärtlindring..ja då klarar du det oxå, ja menar ja e ju hypokondriker och har ont för minsta lilla men när jag va på förlossningen med båda då jävlar skulle jag inte ha ngt, inte ens lustgasen (hatar ju o spy & ngn billig fylla ville jag inte ha) utan nej jag kan själv =O)...Ta hand om er kramis

2010-06-03 @ 10:17:56
URL: http://mydreamismyhope.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0