v.32

Har den senaste veckan varit otroligt svullen om fötterna.. Alltså, sådär riktigt sjukt, äckligt svullen.. Gick upp 3kg på 36 timmar, men sen har det stått still. Har fått hem blodtrycksmanchett eftersom jag ser stjärnor lite då och då också. Blodtrycket har gått upp, det som låg så bra sist hos bm (ca 120/65). Nu ligger det på ca 135/90-95..


Kl 4.00 inatt vaknade jag av att det rann när jag låg och sov. Fick panik, trodde jag pinka ner mig, och gick till toan (kan inte springa längre, haha), det bara rann efter benen. Gick o pinka, kändes som att jag aldrig blev riktigt klar.. Hur som, gick o la mig igen, yrvaken och funderade på vad som hade hänt.. En stoor pöl i sängen vittnade om att jag inte hade drömt iaf.


Gick upp vid 8.30, käkade frukost och satte mig vid datorn. Lakanet hade torkat och det syntes inte ett spår av vad som hade hänt på natten. Började läsa lite om vattenavgång, eftersom jag antar att jag INTE kissade ner mig. Vid 11.30 kom jag fram till att jag kunde ju ringa och fråga ialla fall. Fick åka in till Örebro, ta med mig packning för eventuell inläggning osv. SVÄLJ, vad läskigt..

Hur som, vi åker in, och eftersom det inte läcker längre, och inte gjort det alls mer på morgonen, så kan de inte säga om det var vattnet eller inte. Det enda de kan säga är att bebis mår bra, och att jag inte läcker för tillfället. Det enda beviset ligger intorkat i mitt lakan där hemma i tvätten..

Hade velat att de kollade mitt blodtryck o tog en sticka också, men jag sa aldrig något, jag ska ju ändå till bm på tisadag, och har inga andra indikationer på havandeskapsförgiftning eller så, så det kan vänta. Men jag sa aldrig till läkaren att jag hade högt blodtryck nu igen.. Känner mig på omständig (?)
Hur som, ringer in om blodtrycket om jag får andra besvär, annars tänker jag fanimej stanna hemma tills på tisdag..

Här kommer förresten en bild på underverket i min mage. (Nu du jävlar Camilla är det väl 5:e ultraljudet eller så va??haha) Inte klokt vilken bra bild, och inte klokt att det faktiskt ligger en bebis där i som ser ut sådär... (Undrar dock vart den enorma potatisnäsan kommer ifrån??)


Kommentarer
Postat av: mummu mellu

jag vet iallafall att den ungen är världens vackraste, underbaraste.

2010-05-22 @ 08:48:13
Postat av: Linda O

Jaa, men jag träffa ju Stellan igår och han berättade detta.. Hoppas liten stannar kvar ett tag till och att du slipper mer krångel!! Tänker på Er <3 Puss & Kram

2010-05-23 @ 19:07:55
Postat av: Camilla

Ha ha ni kan ju fylla ett helt album med bara ultraljudsbilder snart.Du får väl se vattenavgången från den ljusa sidan...nu blev du ju av med lite vätska...Sluta mobba Bäbis för näsan! Skulle bli mycket förvånad om hon stannar där inne till slutet av den 22 juli.

2010-05-25 @ 08:39:45
Postat av: lucke

Tjenare! Allt bra med dig? :P

2010-05-25 @ 08:56:02
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0