v.24 (23+0)

Var hos bm igår, för jag gick upp 4kg på en vecka, hade jätte svullna fötter, och karpaltunnel syndrom nu också kommit i vänster hand (med andra ord, händerna svullnar också)..
Googlade, såklart, upp havandeskapsförgiftning, och ringde efter många om och men in för att få en tid att kolla pink och blodtryck. Pinket såg bra ut, blodtrycket hade höjts, men låg ännu inte på några anmärkningsvärda nivåer. Ska hålla nogrann uppsikt.


Glömde såklart att fråga om sammandragningarna, som jag tycker kommer väldigt ofta vissa dagar, typ 6st på 30 min (?) Vad vet jag vad som är mycket, men jag hade tänkt att fråga om det iaf. Nåväl, har tid den 1 april igen, för att mäta magen osv. Fick också tid hos läkaren då, som skulle kolla på händerna, eftersom dom är HELT bortdomnade hela tiden, har vart i över två månader ungefär. Ont gör det också, men inte vet jag vad hon hade tänkt att göra åt det(?) Ska INTE operera nåt iaf, då kan det hellre vara.. huuamej.. haha

Kom på att jag inte ens lagt ut ultraljudsbilderna, fan vad kasst av mig..

v.23

 

v. 22+5

Skyller ett par veckors försening på att lillasyrrans kamera saknar sladd, så jag får inte in några bilder (óch det är ju faktiskt Det som är av intresse nu) Jag ska fixa bilder! (Och Linda ska fixa Snygga magbilder!)

Första sparkarna som kändes utåt kändes (förutom jag själv då förstås) av Mummi-Mellu i ca v.21, Stellan kände samma kväll.. Mycket otydliga sparkar var det dock då.. Jag har ju kännt simningar och sparkar i många veckor nu, men nu är dom riktigt tydliga och förmodligen också synliga utifrån.. Sparkar oftare nu också, och blir det minsta lilla trångt så protesteras det direkt..


Man känner också vilket läge bebisen har, vart skallen är och vart rumpan är (ibland).. Det blir ibland så verkligt, när man verkligen känner att den ligger där inne.. (I övrigt så är det inte ett dugg verkligt faktiskt..)

Vågar inte ens säga hur mycket jag har gått upp hittills, för det är bara att beklaga. Inte för att jag får någon skarpare diciplin av det..
Kollade på bilder från v.8, och det är ju skrattretande.. Då tyckte jag att det var lite pinsamt att lägga ut den bilden, för jag var ju lite tjock där. HERRE GUD, vilken skev självbild man har.. Jag var ju tilloch med smal i v.17, hahaha...


Bebisrummet fungerar som förvaringsrum för allt skit för tillfället, och vi har inte handlat en enda pryl. Vi var inne på babyproffsen här om veckan, bara för att kika lite, men det kändes helt pinsamt att gå där och kolla vagnar. Jag hade liskom inget där att göra. Faktum är att jag till och med tycker att det är lite pinsamt att gå på mammaavdelningen och handla kläder, haha.. Känns som att det "är för tidigt" att hålla på o fjanta, haha..
 Mummi där emot har ju handlat på sig grejer, såklart. Lite pojk, men mest rosa faktiskt. Snopet sen liksom, när hon har en snopp, hehe.

Nåja. Bebis är ca 30cm lång nu, man mäter från huvud till fötter. Väger ca 600gram, stor bebis nu. Helt galet. Kollade på riskförlossningar med sofie för någon vecka sen, och det var en som födde i v.24. Snacka olika reaktioner, haha. Hon som har fött normalstora barn och har gått normallång tid med dom i magen, tyckte att den för tidigt födda bebisen var läskigt liten och såg läbbig ut, medan jag, som inte har fått några barn än, och nästan är i v.24 hade svårt att fatta att bebisen var så stooor och välutvecklad..


RSS 2.0